Werk aan kruispunt Ringbaan West

Er komt o.a. nieuw asfalt, het riool wordt vervangen en er komen nieuwe verkeerslichten. 

Omrijden

Verkeer dat vanaf de Hasseltrotonde komt en richting de Wandelboslaan gaat, moet omrijden via de Lage Witsiebaan en de Postelse Hoeflaan. Verkeer vanaf de Hasseltrotonde richting de Kwaadeindstraat, kan omrijden via het Nassauplein, de Dillenburglaan, de Willem de Rijkestraat en de Hasseltstraat.

Verkeer dat vanaf Ringbaan West/Ringbaan Zuid richting de Wandelboslaan rijdt, kan omrijden via de Professor Cobbenhagenlaan, de Conservatoriumlaan en de Statenlaan. Rijdt u richting de Kwaadeindstraat vanaf Ringbaan West/Ringbaan Zuid dan kunt u omrijden via de Hart van Brabantlaan, de St. Ceciliastraat, de Jan Heijnsstraat, de Philips Vingboonstraat, het Pieter Postplein en de Waterhoefstraat.

De omleidingen zijn aangegeven met borden.

Fietsen en wandelen

Fietsers die vanuit het noorden en zuiden van de Ringbaan West komen, kunnen langs de moskee richting de Reitse Hoevenstraat rijden en andersom. Voor fietsers die de Ringbaan West vanuit de Wandelboslaan over moeten steken naar de Kwaadeindstraat en andersom is een oversteek gemaakt. Voor voetgangers die Ringbaan West willen oversteken is een tijdelijke oversteek gemaakt aan het noorden van de kruising. Bij de oversteek komen tijdelijke verkeerslichten. De bushalte aan de Wandeloslaan (buslijn 1) vervalt.

Geef een reactie