Zwerfafval opruimen op World Cleanup Day

0 0
Read Time:39 Second

Wil jij er dit jaar ook bij zijn en jouw straat of buurt in Tilburg een stukje schoner maken? Doe dan mee met World Cleanup Day op zaterdag 17 september 2022. Hoe meer mensen zich inzetten tegen zwerfafval, hoe schoner de stad wordt. Samen maken we het verschil. De gemeente stelt zwerfafvalgrijpers en gele afvalzakken beschikbaar. Vraag deze gratis aan via het aanmeldformulier op de pagina ‘Tilburg schoon’ op deze site. Via het aanmeldformulier kun je ook groepsacties aanmelden.

Meedoen aan de World Cleanup Day in Tilburg?

Je kunt alleen aan de slag gaan, of samen met buurtgenoten. Inspireer anderen door een foto van je opruimactie te delen via #tilburgschoon of te mailen naar schoon@tilburg.nl. Tilburg Schoon, dat doen we gewoon.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord