Tilburgse sporters in schijnwerpers op Sportgala 

0 0
Read Time:39 Second

Het Tilburgs Sportgala is een jaarlijks terugkerend evenement waar wij onze topsporters en talenten kunnen huldigen. Tijdens het gala worden verschillende prijzen uitgereikt. Onder andere in de categorieën sportman, sportvrouw, de Brabants Dagblad sportploeg, TTM Jeugdstimuleringsprijs en de sportvrijwilligersprijs.

“Als gemeente vinden wij het belangrijk dat iedereen in Tilburg kan sporten en bewegen. Het is goed voor de gezondheid maar bevordert ook de sociale contacten van mensen. Daarnaast zetten topsporters uit Tilburg onze stad op de kaart. Een avond als deze laat zien hoeveel sportief talent er is in Tilburg. Met recht iets om trots op te zijn!”, aldus wethouder Maarten van Asten (Sport).

Kaartjes voor de avond zijn gratis te reserveren via de website tilburgssportgala.nl. Het gala is online te volgen via de kanalen van Sportintilburg.nl. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie