Verbouwing haakarm gebouw begint bouwverkeer beperkt via Raadhuistraat

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

In opdracht van de gemeente Tilburg start in december 2013 de inpandige verbouwing van het Haakgebouw aan de Raadhuisstraat 26 te Berkel-Enschot. Het Haakgebouw is onderdeel van de AHoed (apotheek en huisartsen onder één dak). Afhankelijk van onder andere het weer is de verwachting dat de werkzaamheden in oktober 2014 zijn afgerond. Inhoud werkzaamheden Naast de bouwkundige werkzaamheden worden ook installaties vervangen en de inrichting vernieuwd. De werkzaamheden worden in en direct aan het gebouw uitgevoerd. De toegang vanaf de Raadhuisstraat blijft behouden. Het bouwverkeer voor deze verbouwing (zowel personen als de aanvoer van materialen) verloopt via de Raadhuisstraat. Voor de aan- en afvoer van bouwmaterialen zijn venstertijden afgesproken. Dit houdt in dat de aannemer alleen tussen 09:00-11:00 in de ochtend en 15:00-16:00 in de middag de Raadhuisstraat mag gebruiken voor de aan- en afvoer van bouwmaterialen .Planning De werkzaamheden gebeuren in 4 fasen: Fase Periode Periode 1 Bouwvoorbereiding December 2013 2 Inpandige sloopwerkzaamheden en dakrenovatie Januari 2014 – Maart 2014 3 Verbouwing Februari 2014 – Oktober 2014 4 Oplevering Oktober 2014 Mogelijke overlast U kunt hinder ondervinden van het werkverkeer of geluidsoverlast hebben van de werkzaamheden. De gemeente vraagt hiervoor uw begrip.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord