BONNE ANNÉE JUBILÉ ,Nieuwjaarsbijeenkomst in samenwerking met de Dorpsraad

Nieuwjaarsbijeenkomst in samenwerking met de Dorpsraad.

Traditioneel zal het HarmonieOrkest o.l.v. Dirk van de Weijer beginnen met het Nieuwjaarsconcert 2014. Het programma van dit concert is overgoten met een Frans sausje. Een gezellige instrumentale mix met vocale ondersteuning door Laureen Peskens. Zij zal enkele chansons ten gehore brengen. Monsieur Joop van Wingerden heeft de presentatie in handen. Na het concert is er een receptie aangeboden door de Dorpsraad aan alle bewoners van Berkel-Enschot. Wethouder Erik de Ridder en de voorzitter van de Dorpsraad Robert Holl zullen hun nieuwjaarstoespraken houden. Zondag 5 januari 2014. Aanvang 15.00 uur CC.De Schalm Berkel-Enschot. Gratis entree.

Het nieuwjaarsconcert is het begin van een jubileumjaar voor muziekvereniging Concordia. Zij bestaan dit jaar 80 jaar en dat moet natuurlijk muzikaal gevierd worden. Ook voor de Dorpsraad is het een belangrijk jaar. Zelfs een tweevoudig jubileum: Berkel en Enschot bestaan dit jaar maar liefst 800 en 850 jaar. Vandaar: Bonne Année Jubilé!

Het programma van het nieuwjaarsconcert bevat muziekstukken met een Franse inslag, Zo zal Debussy voorbij komen evenals Les Miserables, La Belle Histoire, Les Papillons en bijv. een chanson van Jacques Brel.

Geef een reactie