Tilburger duwt en slaat agent in Berkel-Enschot

0 0
Read Time:56 Second

Een 31-jarige Tilburger is woensdagochtend in Berkel-Enschot gearresteerd voor het bedreigen, duwen en slaan van een agent in burger. De agent had de Tilburger betrapt op niet-handsfree bellen terwijl hij autoreed.

In de straat Zwartrijt zag de agent dat de Tilburger achter het stuur in de weer was met zijn mobiele telefoon. De agent waarschuwde hem door te claxonneren.

Een paar straten verderop had de Tilburger de telefoon nog steeds in zijn handen en reed hij slingerend over de weg. Plotseling trapte hij hard op zijn rem. De agent kon een aanrijding ternauwernood voorkomen.

De Tilburger stapte uit zijn auto en liep in een dreigende houding op de agent in burger af. Die identificeerde zichzelf als politieagent en gaf aan dat hij de man wilde aanspreken op zijn verkeersgedrag. Daarop werd hij door de Tilburger bedreigd.

De agent hield de man aan. Vervolgens gaf de Tilburger de agent enkele duwen en ook klappen in zijn gezicht. Hij probeerde terug naar zijn auto te gaan, maar met hulp van pepperspray wist de agent de Tilburger te overmeesteren en te arresteren.

bron: ANP/tilburg.dichtbij

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %