Alleskidz Kinderkoor Berkel-Enschot!

We gaan van start met een nieuw (musical)kinderkoor in Berkel-Enschot. Kinderen tussen 8 en 12 jaar kunnen zich opgeven voor een paar workshops om het uit te proberen of ze het leuk vinden. En het eerste optreden staat nu al gepland tijdens de traditionele Kersttocht op 21 december a.s. Opgeven zo snel mogelijk om mee te kunnen doen. Er zijn  al 14 kinderen die hun eerste workshop met veel enthousiasme hebben beleefd!!!

                       

In samenwerking met Muziekschool DEPIANO  gaan we van start met een (musical)kinderkoor voor kinderen (8-12 jaar). We doen dit omdat we het erg belangrijk vinden dat kinderen weer meer in aanraking komen met muziek. Muziek maakt slim, geeft ontspanning en is erg goed voor de ontwikkeling van kinderen. Ieder kind uit omgeving Berkel-Enschot kan zich aanmelden, dus ook uit Udenhout, Biezenmortel Haaren, Moergestel, Heukelom en Oisterwijjk.We starten met een kinderkoor voor kinderen van 8-12 jaar.  De lessen worden gegeven door een of twee zang docentes die ruime ervaring hebben met het werken met kinderen en komen van de afdeling Muziektheater van het Conservatorium. De liedjes die er gezongen worden zijn eigentijds, liedjes van Musicals, de Efteling, Junior Songfestival, Sprookjes en Nederlandstalige kinderhits.

Om kennis te maken organiseren we  workshops, afgesloten met een optreden tijdens de kersttocht die dit jaar in Berkel-Enschot plaatsvindt. Daarna kunnen de kinderen beslissen om deel te nemen aan het koor.

Aanmelden voor de vier workshops kan via www.muziekschooldepiano.nl   via het contactformulier.

De workshops   zijn nu op donderdagavond gepland van 19:00-20:00 uur. Afhankelijk van de interesse en mogelijkheden van de kinderen kan met de dag geschoven worden voor de rest van het koorjaar.

Bellen kan ook 0618833284.

Groetjes Mascha Knops en Rebecca Heuvelmans /Creatieve leiding Alleskidz